moja-pensja.pl
Negocjujesz podwyżkę?
Sprawdź od czego zależy Twoje wynagorodzenie!
Twoja pensja
kalkulatory płac
stanowiska
miasta i regiony
oferta dla firm

Moje konto

Szukaj stanowiska

wpisz nazwę stanowiska
  • partner
  • partner

Promocja 45% zniżki

Pełny raport o zarobkach na stanowisku organizator usług kateringowych za jedyne 6 PLN

Sprawdź ile zarabia

Abonament

Pełne raporty płacowe dla ponad 1200 stanowisk!
40 raportów branżowych!

Kalkulator brutto/netto

podaj kwotę brutto

English version

Ile zarabia organizator usług kateringowych?

Loading
stanowisko z grupy: hotele i restauracje
poziom stanowiska: kierownik
wymagane wykształcenie: wyższe kierunkowe
znajomość języka obcego: bardzo dobra

Zarobki brutto/netto na stanowisku organizator usług kateringowych

W Polsce organizator usług kateringowych zarabia 3200 PLN brutto. Po odliczeniu składek na ZUS, NFZ i podatku daje to pensję netto w wysokości 2295.76 PLN.

zarobki netto  
  2295.76 PLN
zarobki brutto  
  3200.00 PLN
wynagrodzenie brutto 3200.00
składka ub. emerytalnego 312.32
składka ub. rentowego 48
składka ub. chorobowego 78.4
składka ubezpieczenia zdrowotnego 248.52
zaliczka na podatek dochodowy 217.00
suma potrąceń 904.24
wynagrodzenie netto: 2295.76
Pracujesz jako organizator usług kateringowych? Powiedź ile zarabiasz! Podaj pensję brutto

Zobacz nasz najnowszy raport branżowy

Dowiedz się ile zarabia dyrektor, kierownik, specjalista oraz pracownik szeregowy zatrudniony w Twojej branży. Zobacz raport o wynagrodzeniach w branży hotele i restauracje

Ile zarabiają organizatorzy usług kateringowych ?

Rynkowe zarobki na stanowisku organizator usług kateringowych zawierąją się w przedziale od 2300 PLN do 4500 PLN. Oznacza to, że co drugi organizator usług kateringowych w Polsce otrzymuje pensję pomiędzy 2300 PLN a 4500 PLN. 10 procent przedstawicieli tego zawodu otrzymuje wynagrodzenie w wysokości mniejszej niż 1500 PLN. Natomiast najwyższe płace na jakie mogą liczyć organizatorzy usług kateringowych to zarobki rzędu 6300 PLN. Powyżej tej kwoty zarabia 10% pracowników zatrudnionych na tym stanowisku. Dowiedź się więcej o wynagrodzeniach z pełnego raportu.
 
1500
2300
3200
4500
6300
rozkład zarobków

Wynagrodzenie na stanowisku organizator usług kateringowych stanowi 89% przeciętnego wynagrodzenia w Polsce.
Nie zgadzasz się z danymi zaprezentowanymi w naszym serwisie?
Powiedz nam ile tak naprawdę się zarabia na stanowisku organizator usług kateringowych?

Wyraź swoją opinię na temat zarobków na prezentowanym stanowisku

Ogólna charakterystyka stanowiska pracy organizator usług kateringowych

Organizator usług kateringowych na zlecenie firm i osób prywatnych przygotowuje różnego rodzaju przyjęcia i imprezy, w obiektach zamkniętych i w plenerze, dobiera menu, zapewnia obsługę kucharską i kelnerską, wynajem mebli bankietowych, mebli i sprzętu ogrodowego, oświetlenia i nagłośnienia przyjęć i imprez.

Zadania i obowiązki na stanowisku pracy organizator usług kateringowych

- przyjmowanie zleceń na organizację przyjęć i imprez różnego rodzaju,
- przygotowywanie kalkulacji kosztów przyjęcia lub imprezy,
- dobór menu w zależności od rodzaju przyjęcia i uzgodnienie go ze zleceniodawcą,
- przygotowywanie posiłków i różnych akcesoriów na przyjęcie,
- obsługa kelnerska zaproszonych gości podczas przyjęcia,
- obsługa i organizacja konferencji, kongresów, zjazdów, szkoleń, spotkań, prezentacji, pokazów mody, uroczystych otwarć obiektów i firm,
- zapewnianie sprzętu muzyczno-nagłośnieniowego, aparatury do tłumaczeń symultanicznych, sprzętu do głosowania, nowoczesnych urządzeń do prezentacji wizualnej: rzutniki multimedialne, rzutniki pisma, rzutniki slajdów, magnetowidy z monitorami TV itp.,
- zapewnianie oświetlenia i aparatury nagłaśniającej,
- wynajem mebli bankietowych oraz mebli i sprzętu ogrodowego na imprezy plenerowe, w tym baldachimy, namioty bankietowe, podesty estradowe, mównice, zadaszenia,
- promowanie oferowanych usług z wykorzystaniem różnorodnych form reklamy, promocji osobistej oraz techniki z zakresu public relations,
- ustalanie zestawu oferowanych usług oraz konstruowanie ich cen jako podstawy instrumentu marketingowego,
- prowadzenie dokumentacji cateringu w celu ustalenia wskaźników obrotów i opłacalności prowadzonej działalności,
- prowadzenie korespondencji oraz obsługiwanie nowoczesnego sprzętu biurowego, w tym korzystanie z komputerowych programów użytkowych,
- przestrzeganie zasad ochrony środowiska, przepisów bezpieczeństwa i higieny pracy, sanitarno-epidemiologicznych oraz przeciwpożarowych.
źródło danych | reklama | polityka prywatnosci | regulamin | kontakt: info@moja-pensja.pl
Powiedz ile zarabiasz!
Odbierz analizę płac »
1200 stanowisk
40 branż
Kup pełny dostęp!